Din kurven er tom
0

Mobil Nano bilvask og polering i Bergen, Sotra og Askøy

Hvorfor bruke tid og krefter på å levere bilen din til et vaskeri når du kan få bilen din vasket og polert hjemme, på jobben eller på parkeringsplassen din? Hos Ekovask.no tilbyr vi mobil nano-bilvask og polering som sparer deg for ekstra kostnader og reduserer kjørelengden på bilen din.

Vår miljøvennlige bilvaskmetode bruker vaskemidler som tar vare på bilen din i lang tid fremover, samtidig som den gir en grundig vask både av eksteriør og interiør med fokus på detaljer. Vi bruker også vår "anti-regn" metode som beskytter bilen mot søle og vann, noe som er spesielt aktuelt i det regnfulle Bergen-området.

Med vår mobile bilvask og polering trenger du ikke bekymre deg for å betale bompenger eller ekstra kostnader for drivstoff. Vi kommer til deg, uansett hvor bilen din befinner seg, og gjør bilvasken og poleringen mens du kan bruke tiden din på andre ting. Vårt team har lang erfaring og kunnskap, og vi garanterer høy kvalitet og enestående resultat hver gang.

Bestill en skånsom og miljøvennlig bilvask og polering fra Ekovask.no i Bergen, Sotra og Askøy, og se forskjellen det kan gjøre for bilen din!
Utforsk enestående skjønnhet og uovertruffen kvalitet med Ekovask.no - den ledende leverandøren av mobile bilvasktjenester uten bruk av vann. Vår hengivenhet for eksepsjonell service og lidenskap for bærekraftig bilpleie skiller oss fra resten.

Med vår avanserte teknologi og spesialiserte ferdigheter kan du være trygg på at din dyrebare bil vil motta en grundig og skånsom behandling. Våre dedikerte teknikere behandler hver bil med den største omhu og oppmerksomhet, og streber alltid etter å levere en feilfri renhet som vil overgå dine forventninger.

Vi er ikke bare opptatt av å oppnå enestående estetikk, men vi legger også vekt på å beskytte og bevare din bils verdi. Ved å velge Ekovask.no, sikrer du at din bil blir tatt vare på av eksperter som forstår viktigheten av å opprettholde dens glans og tilstand over tid.

Ikke la vannmangel være et hinder for å opprettholde den feilfrie tilstanden til din bil. Med Ekovask.no trenger du ikke bekymre deg for vannforbruk eller avløpsproblemer. Vår innovative tørre vaskeprosess gjør det mulig å gi din bil den renheten den fortjener uten å kaste bort en dråpe av vårt verdifulle naturressurs.

Våre tjenester er tilgjengelige for både personlige og bedriftskunder. Enten du er en stolt bileier som ønsker å bevare kjøretøyets utstråling eller en bedriftseier som ønsker å opprettholde et profesjonelt og imponerende bilflåte, er Ekovask.no ditt ideelle valg.

Besøk vår nettside på www.ekovask.no for å utforske vårt omfattende utvalg av tjenester og pakkene vi tilbyr. Vi tilpasser oss dine behov og skreddersyr løsninger som passer perfekt til dine krav. Vårt engasjerte team står alltid klare til å veilede deg gjennom prosessen og svare på alle dine spørsmål.

Ta kontroll over din bilpleieopplevelse og velg Ekovask.no som din pålitelige partner. Med oss vil du ikke bare oppleve den ultimate bekvemmeligheten med vår mobile service, men du vil også bidra til å bevare miljøet og redusere ditt økologiske fotavtrykk.

Bestill din eksklusive bilvask uten vann i dag og opplev ekstraordinær omsorg for din bil med Ekovask.no. Vi forplikter oss til å levere kvalitet og forvandle din kjøretøysopplevelse til noe uten sidestykke.


« 1 2 3 4 »« 1 2 3 4 »


Poleringsvask og bilpleie hjemlevering


Hos EkoVask får du støtte og spesifisert kompetanse på flere områder. Etter kjøp av bolig er kjøp av bil den største investeringen for de fleste nordmenn. Og i likhet med en bolig trenger også bilen regelmessig vask og rens både innvendig og utvendig for bedre å kunne motstå klimaet og miljøet den ferdes i. Det gjør at den holder seg penere og mer lettstelt i mange år fremover. Mange bileiere ser på tradisjonelt vedlikehold og renhold av bil som en strevsom. Metoden som EKOVASK.NO bruker er i detaljert - miljøet ansees som trygge og skånsomme.


Når det gjelder å bevare den skinnende skjønnheten til dine dyrebare kjøretøy, er Ekovask.no den ultimate destinasjonen for førsteklasses bilpleie. Ved å tilby en unik og avansert vannfri bilvask, plasserer vi oss som ledende innen bransjen, og vi er stolte av å kunne presentere våre eksepsjonelle resultater som ingen andre kan matche.

Vår eksklusive metode, som er basert på avanserte teknikker og revolusjonerende kjemiske forbindelser, lar oss utføre en uovertruffen bilvask uten bruk av vann. Denne miljøvennlige tilnærmingen minimerer vannforbruket og bidrar til å bevare verdifulle ressurser samtidig som den oppnår feilfri renhet og uimotståelig glans. Vårt team av sertifiserte bilpleiespesialister er mesterlige i sin evne til å transformere kjøretøyets utseende fra før til etter bilvask. Våre før- og etterbilder av utførte arbeider er sanne vitnesbyrd om den bemerkelsesverdige forvandlingen som oppnås gjennom vår eksepsjonelle teknikk. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og legger vår stolthet i å levere imponerende resultater hver gang.

Uansett om din bil lider av støv, smuss, trafikkfilm eller hardnakkede flekker, har vi den rette ekspertisen og verktøyene for å takle selv de mest utfordrende rengjøringsbehovene. Vår dedikasjon til detaljer og kvalitet sikrer at hver centimeter av kjøretøyet ditt blir nøye rengjort og gjenopplivet, noe som gir deg en opplevelse av overlegenhet og prestisje.

Velg Ekovask.no for din bilvask i Bergen, og bli vitne til den ekstraordinære forskjellen i før- og etterbildene av våre tidligere arbeider. Vår banebrytende, vannfrie teknologi vil ta vare på kjøretøyet ditt på en miljøvennlig måte, samtidig som den gir enestående estetisk appell. Ta kontakt med oss i dag for å oppleve den nye standarden innen bilpleie og oppdag hvorfor vi er det opplagte valget for de kresne bilentusiastene.


EKOVASK Teknologi
 Ultimate Waterless WashIngen skrape” formel vask og forsiktig voksbeskyttelse på ett enkelt trinn. Kan brukes nesten hvor som helst! Ingen slange, bøtte eller skylling er nødvendig.

Avansert kjemi inneholder en vannflekkfri formel med høy smøreevne som, når den brukes som anvist, beskytter overflaten mot virvling og riper når den forsiktig renses. Avansert polymerkjemi etterlater seg en blank, syntetisk voksbarriere som varer uker. Sikker og effektiv på alle blanke malinger og klarbelegg, samt glass, krom, polerte metaller og plastdekorasjoner. Ideell for de som ikke har tilgang til en slange, bor i en by eller leilighet, eller er under vannbegrensninger i sitt område. Ingen riper * - formelen vasker og voks biler uten vann på bare minutter (* når det brukes som anvist)." src="/presentation/900px-str2b.jpg" title="Kun premium kjemi Ekovask bruker Meguiar's dyre materialer" width="100%" />


Meguiar's Ultimate Waterless Wash and Wax er perfekt for byboere, de med
begrenset tilgang på vann eller den varme roder som nettopp har kommet
til et kruser, og løfter trygt bort skitt og skitt mens hun etterlater et
beskyttende lag med hydrofob voks. 

 Det er den originale Wash Anywhere - formelen! På så lite som 15 minutter
kan denne nye formelen forvandle et trist og skittent utseende til en
fantastisk, ren og skinnende bil, ALLE UTEN DRØPE AV VANN! 

 Avhengig av hvor skitten bilen er, kan 200 ml ved hjelp av noen få 
mikrofiberhåndklær, vaske og voks biler. For å bruke denne sprayen må
du ganske enkelt tømme på overflaten av kjøretøyet og tørke av med et
Meguiar's Supreme Shine ™ mikrofiberhåndkle eller et annet høykvalitets
mikrofiberhåndkle.

 Ultimate Waterless Wash and Wax har en unik kjemi for å sikre en ripe fri
overflate når den brukes som anvist, da spesielle smøremidler og
rengjøringsmidler trygt løsner og deretter fjerner skitten forsiktig. Følg
med en rask tørk av et rent, tørt håndkle, og overflaten sitter igjen med en
vakker, blank, bare vokset finish. Wash and Wax Anywhere er også trygt å
bruke på alle hjultyper, gummi, plast, vinyl og glass også.


1. Skjuler lakkfeil
2. forbedrer bilens fargeintensitet
3. beskytter mot små skader og riper
4. anti regn effekt for bedre sikt under uvær
5. antistatiske egenskaper mot støv
6. renere bil holder lenger
7. selvrensende bil under regn. Vet du hvordan Dere kan få tjenestene billigere, vi vil sjekke alt, og når vi
mottar en sammenlignbar kvalitet på vask og polering av bilen, vil vi tilby
en pris som er enda lavere enn konkurrentene.


/


Original BMW Plastic Care
emulsjon for plast " src="/presentation/900px-str7b.jpg" title="Ekovask bruker luksus kjemi fra BMW etc" width="100%" />


1. sprøyting 0.2 atm


2. øyeblikkelig smuss -
 fjerning med mikrofiber
 løkker


3. polering av alle
 deler av en bil


bilvask er ferdig.

1. skylling 160 atm


2. spre smuss partikler
 på en bil karosseri med
 en vaskeklut


3. spyle smurt smuss fra
 en bilkropp 160 atm


4. tørking av vann 


5. voksing av bil kroppen


6. polering av bil kroppen


bilvask er ferdig.


Avreise til klienten
det er ikke nødvendig å flytte bil i det heletatt

alt i enn
Vask med beskyttelse og polering til prisen for en
konvensjonell vask

høy kvalitet garanti
Profesjonelle og pliktige medarbeider

Beskytt norges naturen
Miljøvennlige vaskemidler er trygge for mennesker
og miljø

selvvaskende belegg
Ekovask beskytter mot smuss lenger enn en vanlig vask.


Oppdag den revolusjonerende tjenesten for vannfri bilvask! Glem alt du visste om tradisjonelle vaskeprosedyrer. Vår eksklusive løsning vil forvandle bilen din til et skinnende mesterverk uten behov for vann!

Med vår unike teknologi og spesialiserte produkter, garanterer vi deg enestående resultater. Utforsk vårt imponerende bildegalleri med før- og etterbilder av biler som har gjennomgått vår uovertrufne bilvask. Du vil bli forbløffet over transformasjonen!

La oss ta vare på din dyrebare bil uten å bruke en dråpe vann. Vårt team av erfarne fagfolk vil nøye behandle hver detalj, fra frontlykter til bakfanger. Vi bruker kun miljøvennlige produkter som skåner lakken og samtidig gir en dyp og langvarig glans.

Velg vår toppmoderne bilvask uten vann og nyt fordelene. Du sparer verdifull tid og beskytter samtidig miljøet. Vår tjeneste er den ultimate løsningen for travle bilentusiaster som ønsker en førsteklasses vask uten vannforbruk.

Bestill din vannfrie bilvask i dag og opplev en ny standard innen bilpleie. Vår kvalitet og lidenskap for biler vil garantert imponere deg. Ta det første skrittet mot en strålende bil og bli en del av vår eksklusive kundekrets. Vi ser frem til å gi din bil den behandlingen den fortjener!


  Har du spørsmål eller problemer knyttet til tjenester eller produkter? Kontakt oss gjerne på 41302151 eller info@ekovask.noEKOVASK™