Din kurven er tom
0

Personvernregler

 

 EkoVask firmaet (heretter kalt EkoVask) respekterer brukerens rettigheter (heretter kalt Brukere eller Deg) for ikke å utlevere personlig informasjon og forplikter seg fullt ut til å lagre personlige data som sendes til selskapet. EkoVask er overbevist om at brukere (inkludert registrerte) av sine produkter og tjenester har full rett til å vite om retningslinjer og måter å behandle informasjonen den mottar under et besøk, tilgang til og bruk av nettstedet på www.ekovask.no (heretter kalt Side), samt under bruken av Tjenestene (definisjonen av disse finner du i Vilkår for bruk (heretter kalt - VВ)).

 

Avtalen

 

 Vennligst les nøye følgende informasjon: Ved å bruke side eller tjenestene, få tilgang til side, gi informasjon via den angitte side, registrer en konto (kontodefinisjonen er oppgitt i VB) på side, aksepterer du regler som er beskrevet i teksten i personvernpolitikken, inkludert de som er knyttet til innsamling og behandling av dine personopplysninger (som angitt nedenfor) (heretter kalt - personvernreglene).

 

Innsamling av informasjon

 

 EkoVask kan samle anonyme, ikke-personlige opplysninger (i det følgende - Ikke-personlig informasjon) gitt av Brukere. Ikke-personlig informasjon inkluderer ikke-avslørt informasjon som blir tilgjengelig for EkoVask når du åpner og bruker side direkte. Ikke-personlig informasjon kan blant annet inneholde data om identifisering av brukerens nettleser, samt operativsystemet, rekkefølgen på besøk på sidene av brukeren, tidspunkt og dato for tilkobling av brukeren etc. Denne informasjonen er samlet for statistikk og brukes til å forbedre kvaliteten på tjenestene som tilbys av selskapet, samt forbedringer av nettstedgrensesnittet. Selskapet kan samle personlig informasjon frivillig og bevisst gitt av brukere under opprettelsen av en konto gjennom side eller ved å registrere på annen måte for å motta tjenestene. "Personlig informasjon" betyr individuelle data som etternavn og fornavn, mobilnummer, e-postadresse, kjøretøyidentifikasjonsnummer og kjøretøysmodell, kjøretøyadresse. I tillegg til å tilby tjenestene mest effektivt, samler EkoVask plasseringsinformasjon ved hjelp av en GPS-navigator, hvilken (informasjon) kan identifiseres og overføres til tjenesteleverandører (som definert i VB).

 For å unngå misforståelse, vil ikke-personopplysninger knyttet til eller relatert til personlig informasjon bli behandlet som personlig så lenge en slik forbindelse / forhold eksisterer.

 

Bruk av informasjon

 

 EkoVask kan bruke personlig informasjon til å: (*) levere tjenestene; (**) sende meldinger til brukere angående tjenestene (for eksempel dato og klokkeslett for tjenesteleverandørens ankomst til brukerens sted osv.); (***) gi brukerne støtte (****) send reklamemateriell til målgruppen og rapporter om salgsfremmende tilbud (heretter kalt salgsmateriale).

 

Opplysning av opplysninger

 

 EkoVask forplikter seg til ikke å offentliggjøre personlig informasjon mottatt av den fra tredjepart. Til tross for dette kan hun avsløre slik informasjon i følgende tilfeller: (a) for å overholde kravene i gjeldende lov, avgjørelse, rettslig prosess, rettsorden eller regjeringskrav; (b) for å sikre samsvar med denne personvernreglene eller VB, herunder undersøkelse av potensielle brudd på disse forskriftene; (c) å oppdage, forhindre eller løse problemer som involverer bedrag, sikkerhet eller tekniske forhold; (d) for å svare på brukerforespørsler om støtte; (e) å svare på krav om at dette eller det innholdet bryter tredjemanns rettigheter e) å svare på krav om at en tredjeparts kontaktinformasjon (f.eks. navn, adresse, etc.) har blitt publisert eller sendt uten samtykke eller som fornærmelse (g) å beskytte EkoVasks, dets Brukers, eller allmennhetenes rettigheter, eiendom eller personlig sikkerhet; (h) hvis selskapet endrer styringssystemet, herunder tilfeller av fusjoner, oppkjøp eller kjøp av hele eller deler av eiendommen til selskapet; (k) slik at du kan utnytte tjenestene mest effektivt, blir informasjon om din posisjon oppnådd via GPS-navigator, overført til tjenesteleverandører (som definert i brukergrensesnittet) (l) i henhold til din uttrykkelige forhåndsgodkjenning. For å unngå misforståelser kan et selskap overføre og avsløre ikke-personlig informasjon til tredjepart etter eget skjønn.

 

Endring av personlig informasjon

 

 Brukere kan få tilgang til sin konto og gjøre endringer i boksen med personlige opplysninger. For informasjon om hvordan du sender inn en endringsanmodning for personlig informasjon du gir til EkoVask, vennligst kontakt info@ekovask.no.

 

Cookies-filer

 

 Mens du besøker nettstedet, kan EkoVask bruke en felles industristeknologi kalt "cookies" (heretter kalt informasjonskapsler), som lar deg lagre viss informasjon på datamaskinen din. Informasjonskapsler er små tekstfiler som kun kan brukes av nettstedet som opprettet dem. Informasjonskapsler lar deg automatisk logge inn på nettstedet: registrerte brukere blir automatisk identifisert. De fleste nettlesere har funksjonen til å rydde datamaskinen til informasjonskapsler, blokkere mottaket eller sende varsel hver gang før du lagrer en slik fil. Etter at du har blokkert eller slettet informasjonskapsler, kan dine online aktiviteter imidlertid være begrenset. Hvis du vil ha mer informasjon om denne funksjonen, kan du se nettleserens instruksjoner eller hjelpesider.

 

Sikkerhet

 

 EkoVask legger stor vekt på å sikre og opprettholde sikkerheten til personopplysninger for brukere. Det gjelder industristandardteknologier og metoder for å sikre sikkerheten til brukerdata, samt forhindre uautorisert bruk. Brukerinformasjonen er blant annet beskyttet ved hjelp av en brannmur, kryptert protokoll (SSL) og kryptert data. Til tross for dette kan selskapet ikke garantere absolutt databeskyttelse. Brukere må holde hemmelig sitt kontonummer og annen informasjon om den. Det anbefales å endre innloggingspassordet fra tid til annen.

 

Endringer i personvernreglene

 

 Bestemmelsene i personvernreglene er en integrert del av dette nettstedet og informasjon som er lagt ut på det, og kan ikke vurderes separat fra VB. EkoVask forbeholder seg retten til å endre personvernreglene når som helst, og anbefaler derfor å besøke denne siden så ofte som mulig. Ved betydelige endringer kan selskapet erstatte "Personvernpolitikk" -linken på hovedsiden til nettstedet med lenken "Ny versjon av personvernreglene datert 01.01.2019". Endringer i denne personvernreglene er effektive fra datoen som er angitt for "Siste versjon"; Ved å fortsette å bruke nettstedet etter utgivelsesdatoen for "nyeste versjonen", godtar du endringene som er gjort og overholdelse av reglene basert på slike endringer.

 

Tredjepartssider

 

 Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke er en del av EkoVask-nettstedet (heretter kalt tredjepartssider). De er uavhengige, og selskapet er ikke ansvarlig for politikken for behandling av personlig informasjon og andre juridiske aspekter ved bruk av tredjepartssider. Vi oppfordrer brukerne til å gjøre seg kjent med personvernpolitikken på tredjepartssider.