Din kurven er tom
0
 • Vi tilbyr å polere bilen

  hvor som helst i byen

  Vi presenterer for din oppmerksomhet EkoVask™: Den første mobil bilvask som bruker kun høykvalitets, miljøvennlige materialer og arbeidskraft av sertifisert medarbeider. Vårt firma kan bli kalt unikt i sitt slag: den opptar en helt ny nisje i tjenestemarkedet.FØL FORSKJELLEN MED EKOVASK™

TJENESTEN ER VÅR LIDENSKAP – HOVED PRINSIPP I EKOVASK™

Bilvask uten vann

Bilvasktjeneste EkoVask™ fungerer som følger: Først mottar sentralen samtaler og online bestillinger fra bileiere via Internett eller mobil. Det avtales møteplass og tidspunkt som passer eier av bil.

Deretter sender sentralen den mottatte informasjonen direkte til renholdere, som går til det angitte stedet og raskt arrangerer det parkerte kjøretøyet som er angitt i bestillingen. Det tar omtrent 40 minutter å vaske og polere bilen med mikrofiber (veldig kort tid).

Våre vaskemedarbeider bruker ikke vann. Dette er kanskje den viktigste funksjonelt skillet i var tjenesten. Forlat din skitne bil på parkeringsplassen, og tar du det tilbake i en svært kort tid skinnende rent!

Som regel tar managerne bestillinger for utvendig bilvask. Men med oss du kan også bestille rengjøring av bil interiør.

Våre partnere

 • BMW

  group

 • Meguiar's

  group

 • BP

  p.l.c.

 • Walt Disney Logo

  Walt Disney

  group

Godt å vite

Tradisjonelle kompressor bilvask – det er tidkrevende måte å vaske bil,inkluderer lakkskade på bil og mange andre negative konsekvenser. Visste du at strømmen av vann må ha rett vinkel mot bil, ellers presser trykk mikropartikler av støv og skitt i malte overflater? De som regelmessig besøker kompressor vask, vet sannsynligvis ikke det. Derfor overflaten av bilen hver gang får mer og mer uopprettelige skader (lignende på påvirkning av sandpapir). Forresten, en lignende effekt tilbringer intensiv vask med hard svamp eller stiv børste.

En annen stor "men" i den tradisjonelle måte å vaske bil. Etter den vanlige vask er det umulig å fjerne alt vann fra overflaten. Konsekvenser er at malte overflater av bilen din og ruter får stygge streker og flekker under tørking, fra alle sliser og spalter strømmer akkumulert vann.

Vi bør også påpeke på vask i en automatisk vaskehall. Der brukes harde, raskt roterende børste som er svært skadelig for bilen sin maling og lakk belag! Gang etter gang etterlates sirkulerte mikroriper (usynlige i dagslys) på overflater. Børste fra automatisk vask fratar fra din «firehjuls venn» opprinnelige glans og lysstyrke.

Alle de negative påvirkninger og ulemper med tradisjonelle bilvask er ikke relatert til vår mobil vask. Det er derfor vi får bestilling direkte etter kompressor auto vask med ønsker å ordne skader og feil.

 
 • Trenger ikke å flytte bil

  Mobil bilvask kommer til bilen din selv. Nå bilvask er tilgjengelig overalt: på parkering, på felles garasje, på kjøpe sentrer, flyplass og andre steder.

 • Vasker når som helst

  Spar din verdifulle tid på hver vask! Din tilstedeværelse når du vasker bilen er ikke nødvendig - bilen din flyttes ikke.

 • Andre standarder

  Service 2 i 1 som standard - vask og polering bil uten vann og riper. På vinteren fryser ikke vaskemidler og du unngår is på rutene.

Få tilgang til våre eksklusive tjenester og la din bil skinne som aldri før!

<

  Som regel tar managerne bestillinger for utvendig bilvask. Men med oss du kan også bestille rengjøring av bil interiør.

  Har du spørsmål knyttet til tjenester eller produkter? Kontakt oss gjerne med sms på 41302151 eller info@ekovask.no