Din kurven er tom
0
  • Ring oss +47 41 30 21 51Vår adressen

Bjørndalsskogen, Bergen


Mobil tlf.: 41 30 21 51 (SMS)

Kundeservice: info@ekovask.no

Send oss en melding

Melding sendt.

Ekovask.no presenterer en eksklusiv og innovativ bilpleietjeneste som vil forvandle kjøretøyet ditt til et strålende mesterverk uten bruk av vann. Vi tilbyr en skånsom og miljøvennlig bilvask- og poleringstjeneste som er tilgjengelig direkte på parkeringsplassen din i Bergen, Askøy og Sotra. Her er noen overbevisende grunner til å bestille vår tjeneste fra Ekovask.no

  Ekovask.no presenterer en eksklusiv og innovativ bilpleietjeneste som vil forvandle kjøretøyet ditt til et strålende mesterverk uten bruk av vann. Vi tilbyr en skånsom og miljøvennlig bilvask- og poleringstjeneste som er tilgjengelig direkte på parkeringsplassen din i Bergen, Askøy og Sotra. Her er noen overbevisende grunner til å bestille vår tjeneste fra Ekovask.no: Miljøvennlig: Med vår vannfrie metode for bilvask og polering sparer vi ikke bare verdifulle vannressurser, men vi tar også et skritt mot en grønnere fremtid. Vår spesialiserte teknikk bruker avanserte produkter og innovative metoder for å rense og polere kjøretøyet ditt.

  1. Lakken bevares: Våre dyktige bilpleieteknikere anvender skånsomme teknikker og kvalitetsprodukter som ivaretar bilens lakklag. Dette er spesielt viktig for biler med sensitiv lakk som kan bli skadet av tradisjonelle bilvaskemetoder.

   2. Rask og praktisk: Bestilling av våre bilvask- og poleringstjenester er en enkel og praktisk prosess. Vårt team av profesjonelle teknikere vil komme til parkeringsplassen din til en tid som passer deg, og fullføre oppgaven på en rask og effektiv måte.

   3. Konkurransedyktige priser: Vi tilbyr rimelige priser sammenlignet med våre konkurrenter, uten å gå på kompromiss med kvaliteten på tjenestene våre. Vi ønsker å tilby deg en førsteklasses opplevelse som passer innenfor budsjettet ditt.

   4. Hydrofobe polymerer: Våre dyktige bilpleieteknikere benytter hydrofobe polymerer under poleringsprosessen, som gir en ekstra beskyttelse mot smuss og vannflekker. Dette gjør det enklere å rengjøre bilen ved neste anledning.

   5. Mobil tjeneste: Med vår mobile bilvask- og poleringstjeneste kan du enkelt bestille en behandling når som helst og hvor som helst. Våre profesjonelle teknikere kommer til parkeringsplassen din og fullfører oppgaven på stedet.

   6. Kundeservice: Vi setter våre kunder først, og vårt dedikerte kundeserviceteam vil hjelpe deg med å bestille avtaler og besvare eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

  Oppsummert, det er mange overbevisende grunner til å bestille en skånsom bilvask uten vann og en manuell polering med hydrofobe polymerer fra Ekovask.no direkte på parkeringsplassen din i Bergen, Askøy og Sotra. Du får ikke bare en miljøvennlig og skånsom behandling, men sparer også tid og penger. Bestill en avtale i dag og opplev forskjellen selv!