Din kurven er tom
0

EkoVask Blogg

Hjem » 2019 » November » 21 » BLIDE HÅNDPOLERING AV BILER I BERGEN, SOTRA OG ASKØY BILLIG
16:55
BLIDE HÅNDPOLERING AV BILER I BERGEN, SOTRA OG ASKØY BILLIG

Ekovask BMW 1 mobil bilpolering i Bergen, Sotra og Askøy billig!


 Hvis lakken på bilen din har mistet det tidligere utseendet og er dekket med små riper og flis, kan du prøve å gjenopprette det attraktive og skinnende utseendet til bilen med Ekovask ved å bestille manuell polering av karosseriet i Bergen, Askøy eller Sotra.

 I denne artikkelen vil vi vurdere muligheten til å polere bilen manuelt - manuelt kan du oppnå enda bedre bilpolerings effekt. For eksempel oppnådde bileiere fra 1900-tallet, ved bruk av manuell polering, prakten glans på bilene sine med andre midler som ble funnet i butikken manuelt.

 For øyeblikket blir ikke-gjør-det-selv-polering av biler ofte gjort manuelt, fordi det tar mye tid og krefter, og byens innbyggere har ikke tid til å tildele en dag eller to til dette, så mange bestiller bilpoleringstjenester fra spesialister og de gnir den beskyttende bilpolisen til deg.

 Lakkoverflaten som behandles på denne måten får smuss og vannavstøtende funksjoner. Noe som påvirker ikke bare utseendet, men også beskyttelsen av lakken mot ødeleggelse.


Polering av biler i Bergen, Askøy, Sotra - mobil bilvask EKOVASK


Vi fjerner små riper på billakken i Bergen, Sotra, Askøy

 Restaurering er først og fremst for små riper på billakkbelegget. Du har sikkert lagt merke til små riper med hvit eller mørk farge på lakken, men når de vaskes, forsvinner de og vises deretter igjen. Dette skyldes den optiske effekten av lysbrytning. En ripert lakk viser en litt annen nyanse, men når du vasker den, er den fylt med vann, som har lignende skjermegenskaper som lakken, og visuelt forsvinner denne feilen, men hvis den tørker, vises den igjen.

 Du kan eliminere små riper ved å bestille en poleringsvask fra mobil bilvask Ekovask eller bestille Ekovask bilpleie midler fra bilpleie nettbutikken med gratis frakt på hele Norge, dermed oppdatere lakken og gi kjøretøyet et mer presentabelt utseende.


Svart BMW bilpolering i Bergen på tilbud - Ekovask Norge