Din kurven er tom
0

EkoVask Blogg

Hjem » 2019 » August » 13 » Bilrengjøring på parkering plass i Bergen, Sotra og Askøy
19:50
Bilrengjøring på parkering plass i Bergen, Sotra og Askøy

Bilrengjøring på tilbud i Bergen - Ekovask Nano vasking på parkering plass

 

Å RENGJØRE EN BIL PÅ PARKERING DIN

 

Vi tilbyr bilrengjøring hvor som helst i byen: en støvsuger tjenester, rengjøring og bil lærpleie, plastpleie og polering av karosseriet på et kjøretøy med den miljøvennlige Ekovask Nano.

 

EKOVASK er et ungt og dynamisk utviklende selskap som dukket opp på Bergensmarkedet i auto-rengjøringstjenester i 2018. 7 års erfaring i EU - vi har blitt ledende i vårt segment og med et stadig økende antall av bilvaskere og franchisetakere i Norge, blitt det største og mest kjente profesjonelle bilvasknettet med vasking uten vann for både personbiler og lastebiler med 24-timers drift i Bergen, Sotra og Askøy.

 

EKOVASK spesialiserer seg på tjenester av private og store bedriftskunder (kommersielle og statlige kunder), vi jobber med både offentlige kontrakter og spesialtilbud i riktig hastighet, men samtidig med tjenester av høy kvalitet.

 

I dag i vårt selskap EKOVASK er det bredeste spekteret av tilbys rengjøringstjenester med bruk av meget profesjonell og i mer enn 90% miljøvennlig kjemi. For hver tjeneste som Ekovask utføres gir vi en ansvarlig garanti.

 

For å øke konkurransekraften, EKOVASK selskapet hele tiden gjennomfører forskjellige sesongkampanjer og markedsføringskampanjer for å redusere kostnadene og gi gaver, designet både for å beholde det mest hengivne av våre kunder og for å tiltrekke nye som vi håper vil kjære arbeidet vårt og bli vårt kunder i mange års av samarbeid.

 

Ta kontakt oss gjerne for mer info om bilrengjøring tjenester på parkering plass på 4130251 eller send epost til info@ekovask.no

| Stikkord: bilrengjøring